Nieuwe naam en website voor kinderboerderijen Tilburg

17 mrt 2023

Sinds vorig jaar beheert de Diamant-groep in opdracht van de Gemeente Tilburg de vijf kinderboerderijen en twee dierenweides in de gemeente Tilburg.

Gemeente Tilburg wilde deze mooie locaties een nieuw, modern en gezamenlijk gezicht te geven. Daar hebben we in opdracht van hen het afgelopen jaar hard aan gewerkt. Het resultaat mag er zijn. Er is een nieuw logo, huisstijl, website én een gezamenlijke naam.

We heten jullie voortaan van harte welkom bij: Onze 013 boerderijen.

Nieuwe naam: Onze 013 boerderijen

De naam Onze 013 boerderijen is samen met de gemeente Tilburg zorgvuldig gekozen. Het laat zien dat de locaties meer zijn dan kinderboerderijen. Het zijn heerlijke plekken om te ontmoeten, ontdekken en ontspannen. Naast de dieren is er vaak gelegenheid om te spelen, er worden activiteiten georganiseerd en de boerderijen liggen in mooie omgevingen waar je kunt genieten van de natuur. En het zijn mooie waar mensen mee kunnen doen. Want de Diamant-groep zorgt ervoor dat mensen voor wie werk niet vanzelfsprekend is, groeien naar en ontwikkelen in werk. Onze 013 boerderijen bieden ontwikkel- en werkplekken voor deze mensen. Fijne plekken, waar deze mensen groeien en waar zij ervoor de dieren en bezoekers toe doen.