Het Wandelbos

Onze 013 boerderij Het Wandelbos ligt – je raadt het al – in het Wandelbos. Een groot parkbos. Mét een kinderboerderij en een fantastische speeltuin. Je vindt er enorm veel dieren. Eigenlijk teveel om op te noemen. Onder andere verschillende soorten kippen, schapen, geiten, vogels, pony’s en een kroonkraanvogel van maar liefst 22 jaar oud.

Wil jij alles weten over de ontwikkeling van dieren? Dan moet je bij Het Wandelbos zijn. Hier fokken we namelijk. Zo leer je van alles over het ontstaan en de ontwikkeling van de dieren. En wel zo leuk: ieder voorjaar vind je bij ons dus weer nieuwe, jonge dieren.

Goed om te weten: de dieren hebben een speciaal dieet. En kunnen ziek worden als ze iets anders te eten krijgen. Daarom mag je als bezoeker de dieren niet voeren.

Combineer een bezoekje aan Onze 013 boerderij Het Wandelbos met een heerlijke wandeling en bezoek aan de speeltuin. Wist je trouwens dat Het Wandelbos onderdeel is van Stadsbos013? Ook een bezoek waard!

 

Openingstijden & contact

Onze openingstijden

Wandelbos is een openbaar park dat je mag bezoeken vanaf een uur na zonsopgang en tot een uur voor zonsopgang. Op maandag zijn we gesloten.

 

Ons bezoekadres

Indigolaan

5044 RH Tilburg

Kom je met de auto? Dan kun je bij ons in de buurt gratis parkeren.

Bekijk de routebeschrijving »

 

Wil je iets vragen of weten? Neem dan contact met ons op!

Vul hier uw bericht of vraag in
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.