Icoongroot

Ontmoeten & ontdekken

Onze dieren

Onze 013 boerderij Kerkibo heeft kippen, konijnen, cavia’s, schapen, geiten, varkens en heel veel vogels. Fazanten, kwartels, kanaries, parkieten en natuurlijk kippen.

 

Activiteiten

13 mei seizoensopening

 

Vier je feestje

Kerkibo is een heerlijke plek voor jouw kinderfeestje. De dieren bezoeken, spelen in de speeltuin en even uitrusten op het terras. Daar kan je genieten van je zelf meegenomen lekkernijen. Je organiseert het zelf en maakt – tegen een vrijwillige vergoeding – gebruik van onze locatie en accommodatie. Met maximaal vijftien personen.

Kosten

We vinden het belangrijk dat iedereen onze boerderij kan gebruiken om zijn of haar feestje te vieren. Ook mensen met een lager inkomen. Daarom vragen wij geen standaard geldbedrag voor een kinderfeestje. Je bepaalt zelf of en wat je geeft. De meeste mensen geven ons twintig euro per kinderfeestje. Het geld gebruik we voor de verzorging van de dieren en het onderhoud van het chalet.

Kom jij binnenkort bij ons jouw feestje vieren? Neem contact met ons op.

 

Kom met de klas

Al eens met de klas een kinderboerderij bezocht? Dit is je kans. Kom lekker ontdekken bij Onze 013 boerderij Kerkibo. Neem contact met ons op en we maken er samen een mooi en leerzaam bezoek van.

 

Goed om te weten

Als je een kinderfeestje houdt of met de klas op bezoek komt, mag je onze accommodatie en faciliteiten gebruiken. Kerkibo is een openbaar park. Iedereen is welkom. Daarom kan het zijn dat er ook andere bezoekers zijn op het moment dat je Kerkibo met een groep bezoekt. Uit ervaringen weten we dat dit goed samen gaat.