Icoongroot

Vrijwilligers

Onze boerderij kan niet zonder vrijwilligers. Wil jij graag je steentje bijdragen? Je kunt op verschillende manieren als vrijwilliger aan de slag.

 

Sleuteldrager

In het weekend de boerderij openen en sluiten, de dieren voeren, bezoekers verwelkomen en helpen en toezicht houden op de dierenweide en de speeltuin. Dat doen onze sleuteldragers.

Het gaat om 7 uur op zaterdag of zondag. Minstens één keer in de maand. Maar vaker kan natuurlijk ook. We stemmen het dienstrooster in overleg af.

Kunnen de dieren en bezoekers op jou rekenen? Laat het ons weten!

 

Klusser

Onderhoud aan ons chalet,  het bouwen van een dierenverblijf of het vervangen van het hekwerk. Zomaar wat klussen die gedaan moeten worden. En waarvoor we klusvrijwilligers zoeken. Dus heb je twee rechterhanden? Laat het ons zeker weten!

 

Algemeen

Er is altijd iets te doen. Daarom zoeken we vrijwilligers die aanwezig willen zijn en willen helpen en begeleiden bij wat er op dat moment nodig is op de boerderij. Bijvoorbeeld het ontvangen van een kinderfeestje, het beantwoorden van vragen of het wijzen van de weg. Het kan van alles zijn. Heb jij tijd en zin, meld je dan aan.

 

Interesse?

Wil jij ons komen helpen als vrijwilliger? Loop gerust bij ons binnen en vraag naar Elske. Of neem contact met ons op.